Головна Новини Суспільство події Погода в Україні сьогодні: в яких регіонах чекати тепла
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні сьогодні: в яких регіонах чекати тепла

Синоптики кажуть, що погода в нашій країні буде однією з найтепліших в Європі

4 листопада 2019, 08:20 comments1680
Поділіться публікацією:
Погода в Україні сьогодні: в яких регіонах чекати тепла

В Україну нарешті повертається бабине літо, про що на своїй сторінці в "Фейсбук" рапортує синоптик Наталія Діденко. Більше того, погода 4 листопада обіцяє бути не просто теплою, а однією з найбільш сприятливих в Європі з відмітками в 15-20 градусів тепла (дивись картинку – прогноз Українського гідрометцентру).

На сході України буде свіжіше всього: від +8 до +13-ти. В основному, очікується без опадів, лише на заході та в деяких населених пунктах північної частини віщують дощі. У більшості областей, за словами Наталії Діденко, сьогодні буде сильний, поривчастий вітер, як і днем раніше.

У столиці вдень також можливі дощі, а повітря прогріється до +17-ти тепла.
_RhS68m-cha_kc8ki9kyDYz9e.png

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві стало важче дихати. Таку інформацію привела Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського. За даними дослідників, рівень забруднення повітря знизився — це пов'язано з метеорологічною обстановкою.

Разом із тим громадськість стурбувала інформація, яка активно поширюється у соціальних мережах: мовляв, в нашій країні нібито зафіксований найвищий показник забруднення атмосферного повітря оксидом вуглецю. Причиною цієї проблеми називають спалювання листя і горіння торфовищ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!