Головна Новини Суспільство події В "Укрзалізниці" хочуть придбати 10 швидкісних поїздів класу Інтерсіті+
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Укрзалізниці" хочуть придбати 10 швидкісних поїздів класу Інтерсіті+

Зараз на балансі "Укрзалізниці" всього 10 міжрегіональних швидкісних електропоїздів

4 листопада 2019, 11:34 comments2503
Поділіться публікацією:
В "Укрзалізниці" хочуть придбати 10 швидкісних поїздів класу Інтерсіті+

АТ "Укрзалізниця" планує вдвічі збільшити кількість міжрегіональних швидкісних електропоїздів. Про це заявили в прес-центрі АТ "Укрзалізниця".

Мова йде про рухомий склад, який використовується на маршрутах поїздів класу Інтерсіті+.

"Завдання уряду на наступні п'ять років  збільшити на 10 одиниць кількість рухомого складу, що використовується на швидкісних маршрутах. Таким чином, ми вдвічі збільшимо парк цих поїздів та зможемо запропонувати нашим клієнтам кращий сервіс", – розповів голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

Також Кравцов зазначив, що в цьому році "Укрзалізниця" здійснила капітально-відновлювальний ремонт 200 пасажирських вагонів, при цьому, така кількість стала рекордним за останні сім років. У планах на поточний рік: оновити ще 40 вагонів і запустити на маршрут в аеропорт "Бориспіль" дизель-поїзд, який вперше виготовлять у нашій країні.

Зазначимо, що зараз на балансі компанії 10 швидкісних міжрегіональних електропоїздів моделі HRCS2 (Hyundai Rotem, Південна Корея), два швидкісних міжрегіональних електропоїзди моделі ЄКР-1 вітчизняного виробництва, два швидкісних двоповерхових електропоїздів моделі EJ 675 (Skoda Vagonka, Чехія) і 10 пасажирських вагонів поліпшеної конструкції з експлуатаційною швидкістю 160 км / год української фірми.

Як раніше розповідав портал "Коментарі", в "Укрзалізниці" заявили про необхідність будівництва нової залізниці на Донбасі, яка обійдеться в 1,5 млрд грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!