Головна Новини Суспільство події У Києві проходить акція "Рік без Каті"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві проходить акція "Рік без Каті"

Активісти вимагають справедливого розслідування вбивства Гандзюк

4 листопада 2019, 21:32 comments1615
Поділіться публікацією:
У Києві проходить акція "Рік без Каті"

У понеділок, 4 листопада, в Києві під Офісом президента проходить акція "Рік без Каті", присвячена пам'яті херсонської активістки Катерини Гандзюк. Про це передає РБК-Україна.

Під Офісом президента зібралися сотні людей вшанувати пам'ять загиблої активістки. Активісти прийшли на акцію з плакатами "Хто замовив Катю Гандзюк?", "Мангер вбивця", "Мовчання вбиває" та "Хто вбиває активістів?". Крім того, на Банковій люди запалили лампадки в пам'ять про активістці. Активісти вимагають справедливого розслідування вбивства Гандзюк.

Повідомляється, що акції проходять у 40 містах України.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі",  СБУ вказує на групове замовлення вбивства Гандзюк. Служба безпеки України встановлює можливу причетність співробітників поліції до сприяння виїзду за кордон організатора нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк Олексія Левіна, місцезнаходження якого офіційно ще не встановлено, а крім голови Херсонської облради Владислава Мангера були і інші замовники злочину. Так, за словами правоохоронця, слідчі спецслужби поки розслідують п'ять кримінальних проваджень, що стосуються вбивства активістки. Одна зі справ стосується осіб, які можуть бути замовниками, організаторами або пособниками злочину проти Гандзюк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!