Головна Новини Суспільство події У Китаї створили куленепробивний унітаз із золота і прикрасили його діамантами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї створили куленепробивний унітаз із золота і прикрасили його діамантами

В майбутньому експонат потрапить у музей діамантового мистецтва

7 листопада 2019, 17:00 comments2512
Поділіться публікацією:
У Китаї створили куленепробивний унітаз із золота і прикрасили його діамантами

У Китаї представили незвичайний "витвір мистецтва" — золотий унітаз, інкрустований більш ніж 40 тисячами діамантів. Туалет побив рекорд Гіннеса за кількістю розміщених на ньому дорогих прикрас. Про це повідомляють "Новини Китаю" в соціальній мережі.

Над виробом кілька місяців працювали 10 робочих ювелірного дому Shim. Глава будинку Аарум Шум не впевнений, що унітаз буде використовуватися за призначенням. Він також підкреслив, що не хотів би продавати виріб, а навпаки — він хоче внести його в список експонатів, які будуть в майбутньому представлені в музеї діамантового мистецтва. До речі, золотий унітаз ще й куленепробивний.

Для Шума це не перший незвичайний проект. Бізнесмен вже встиг здивувати світову громадськість прикрашеною діамантами гітарою, незвичайними діамантовими туфлями і сумочкою у вигляді пляшки з-під кока-коли.

PRKtSXwxX5e9G1fjBy_zOIly8.png

Раніше портал "Коментарі" писав, щоб відсвяткувати 80-річчя першої появи Бетмена в детективному коміксі №27 (1939 рік), компанія Vivo випустила обмежену версію смартфона iQOO Pro 5G Batman Anniversary Gift Box в Китаї. Спеціальне видання поставляється з низкою пам'ятних речей Бетмена за тією ж ціною, що і звичайна модель. Це робить його бажаною здобиччю для всіх любителів Бетмена в Китаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!