Головна Новини Суспільство події Дубілет звернувся в Управління держохорони з проханням виділити йому охоронців
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубілет звернувся в Управління держохорони з проханням виділити йому охоронців

Навколо чиновника дві зони напруги: боротьба з алкоголем і конкурси на топ-посади

8 листопада 2019, 11:46 comments1813
Поділіться публікацією:
Дубілет звернувся в Управління держохорони з проханням виділити йому охоронців

Міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет звернувся в Управління держохорони з проханням виділити йому охоронців. Про це чиновник написав на своїй сторінці в соціальній мережі.

За словами Дубілета, спочатку він думав, що його посада не передбачатиме наявність охорони. Зараз же він зазначає, що навколо нього з'явилося дві зони напруги: боротьба з алкоголем і конкурси на топ-посади, які можуть провокувати різні нештатні ситуації.

"Я координую проект по боротьбі з тіньовим алкоголем. Це — величезний і дикий ринок. Сподіваюся, ми зможемо показати тут результати і додати в український бюджет 510 млрд гривень в рік, а українці стануть менше труїтися і вмирати. Потім, я один з координаторів проведення конкурсів на державні топ-посади. Ми зараз робимо перезавантаження влади по всім державним органам, підприємствам та установам. Чомусь деякі сторони вважають, що у мене чи моїх колег можуть бути важелі впливу на конкурсну комісію", — розповів на своїй сторінці Дмитро Дубілет.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Міністр Кабінету міністрів України повідомив, що в нашій країні незабаром може отмениться необхідність друку законів і всіляких урядових актів в газетах "Голос України" та "Урядовий Кур'єр".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!