Головна Новини Суспільство події Бізнесмен Джек Ма на Київському форумі розповів, що допоможе перемогти корупцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Бізнесмен Джек Ма на Київському форумі розповів, що допоможе перемогти корупцію

Успіх сильної і процвітаючої держави прихований у підприємництві та розвитку інфраструктури

8 листопада 2019, 14:03 comments1947
Поділіться публікацією:
Бізнесмен Джек Ма на Київському форумі розповів, що допоможе перемогти корупцію

У Києві сьогодні, 8 листопада, проходить економічний форум. На ньому виступив підприємець і засновник компанії Alibaba Джек Ма. Бізнесмен зазначив, що перемогти корупцію і привести країну до процвітання можна за допомогою електронного уряду.

Крім того, Джек Ма вважає, що запорука успішного держави прихована, власне, у розвитку електронного уряду, підприємництві, освіті та розвитку інфраструктури.

"Електронний уряд буде дуже прозорим, електронний уряд переможе корупцію, електронний уряд зробить все набагато більш ефективним", — акцентував китайський підприємець.

Раніше портал "Коментарі" писав, що виконавчий голова Alibaba Джек Ма залишив керівництво гігантом електронної комерції, що ознаменувала кінець цілої епохи для фірми. Даніель Чжан, в даний час головний виконавчий директор Alibaba, замінить його на посаді виконавчого голови.

Ма, не маючи досвіду в області комп'ютерних технологій, став співзасновником Alibaba в 1999 році, переконавши групу друзів інвестувати в його онлайн-ринок. Перший офіс компанії розміщувався в його квартирі. Незабаром Alibaba стала однією з найбільших інтернет-компаній в світі. Успіх і барвистий стиль Ма зробили його одним з найвідоміших бізнесменів Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!