Головна Новини Суспільство події Україна підписала угоду про безвіз із Монголією
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна підписала угоду про безвіз із Монголією

З українським паспортом можна в’їхати без віз до 92 країн світу, ще 48 країни видають візу після прибуття

9 листопада 2019, 00:54 comments1532
Поділіться публікацією:
Україна підписала угоду про безвіз із Монголією

Україна підписала угоду про безвізовий режим із Монголією, повідомило Міністерство закордонних справ України. Сторони підписали договір у будівлі посольства України в Польщі.

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко повідомив, що сьогодні у Варшаві українські дипломати з монгольськими колегами оновили застарілу українсько-монгольську безвізову угоду. "Скасовуємо радянські норми та спрощуємо правила – матимемо повноцінний безвіз 90 днів протягом 180 без будь-яких додаткових форм та вимог", – повідомив 

Згідно з глобальним рейтингом паспортів – Passport Index – Україна 21-ша із 90. Укладачі цього рейтингу зазначають, що з українським паспортом можна в’їхати без віз до 92 країн світу, ще 48 країни видають візу після прибуття.

В індексі паспортів Henley&Partners Україна посідає 43 місце. За даними компанії, український паспорт дозволяє потрапити без віз до 126 країн.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Україна відкриває безвізовий режим для більшості громадян світу. Кабінет міністрів України заявив про намір переговорів з Великобританією і Канадою про спрощення існуючого режиму поїздок вже в 2020 році. 

Згідно з новою програмою Кабміну, збільшиться перелік країн з безвізовим режимом для власника українського паспорта — це запорука відкриття світу для українців, підвищення поваги до нашого громадянину, забезпечення його прав.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!