Головна Новини Суспільство події У Запоріжжі відкриють міст, який не могли добудувати 15 років
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі відкриють міст, який не могли добудувати 15 років

У бюджеті цього року вже знайдені на цей міст 750 мільйонів гривень

9 листопада 2019, 11:00 comments1873
Поділіться публікацією:
У Запоріжжі відкриють міст, який не могли добудувати 15 років

Уряд збирається в стислі терміни здати в експлуатацію легендарний запорізький міст-довгобуд.  Про це повідомив радник прем'єр-міністра України Юрій Голік.

 Радник прем'єра розповів, що міст почали будувати в далекому 2004-му році.  Потім його передали  з балансу міста на баланс Укравтодору.  За 15 років цей міст обріс легендами, боргами, кримінальними справами і навіть обзавівся пам'ятником.

За словами Голіка, для завершення цього мосту нарешті відкоригували проекти та провели експертизу.  Зазначається, що через два-три тижні на платформі ProZorro оголосять торги, які визначать генерального підрядника. У бюджеті цього року вже знайдені на цей міст 750 мільйонів гривень.  Завдання за рік-півтора відкрити одну сторону цього моста, за два-три роки зробити міст повністю. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Екс-радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голік буде ділитися досвідом в Інституті Майбутнього. Радник колишнього голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голік очолив програму "Регіональний розвиток" в аналітичному центрі Українського Інституту Майбутнього. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!