Головна Новини Суспільство події У районі Богданівки розпочалось розведення військ
commentss НОВИНИ Всі новини

У районі Богданівки розпочалось розведення військ

Агєєв заявив, що українська сторона отримала підтвердження від СММ ОБСЄ, яка перебуває на непідконтрольній території, інформацію про запуск ракет та початок відведення з боку бойовиків

9 листопада 2019, 13:39 comments2230
Поділіться публікацією:
У районі Богданівки розпочалось розведення військ

У районі населеного пункту Богданівка українські військові та російсько-окупаційні війська після запуску сигнальних ракет почали розведення сил та засобів. Про це повідомляє Укрінформ.

"В 12.01 пішли білі ракети, в 12.15 пішли зелені і о 12.20 пішла техніка. Наша техніка — це один БТР, один військовий "Урал" і 7 осіб особового складу — почала займати передбачені раніше позиції в рамках розведення. Завтра і після завтра військовослужбовці і військова техніка відійде", — про це заявив начальник пресцентру ООС Андрій Агєєв.

Також Агєєв заявив, що українська сторона отримала підтвердження від СММ ОБСЄ, яка перебуває на непідконтрольній території, інформацію про запуск ракет та початок відведення з боку бойовиків.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", сьогодні вдруге спробують розвести війська біля Петрівського. Андрій Агєєв розповів, що 8 листопада розведення військ в ділянці №3 поблизу населених пунктів Богданівка і Петрівське, Волноваський район не було. Через те, що спеціальний представник Діючого голови ОБСЄ в Україні та в ТКГ посол Мартін Сайдік заявив про перенесення на 9 листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!