Головна Новини Суспільство події Порошенко знову проігнорував допит в ГБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко знову проігнорував допит в ГБР

Порошенко повинні були допитати у справі про зниклий сервер

11 листопада 2019, 14:32 comments2680
Поділіться публікацією:
Порошенко знову проігнорував допит в ГБР

П'ятий президент України Петро Порошенко знову не приїхав на допит в Державне бюро розслідувань. Про це повідомила прес-секретар ДБР Анжеліка Іванова.

Згідно з інформацією представниці Бюро, Порошенко повинні були допитати в якості свідка у кримінальній справі про можливу втрату комп'ютерних серверів з ситуаційної кімнати Адміністрації президента. Раніше Олександр Данилюк, який на той час обіймав посаду секретаря РНБО заявив, що з Адміністрації президента зникли монітори і сервер з секретною інформацією. Пізніше прес-секретар п'ятого президента Святослав Цеголко відповів, що техніку Петро Порошенко орендував за особисті кошти і, відповідно, її повернули орендодавцю.

Відзначається, що Петро Порошенко має процесуальний статус свідка в цьому, і в інших виробництвах. Всякий випадок, коли екс-глава держави не прибуває на допит, йому готують порядку на іншу дату.

Як повідомляв портал "Коментарі", п'ятий гарант України і нинішній народний депутат партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко з середини літа навмисно пропустив 15 викликів на допит від Державного бюро розслідувань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!