Головна Новини Суспільство події Моторошний випадок у Польщі: у холодильнику знайшли мертвих українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Моторошний випадок у Польщі: у холодильнику знайшли мертвих українців

Двох українців виявили в холодильній камері для зберігання фруктів

12 листопада 2019, 18:08 comments6700
Поділіться публікацією:
Моторошний випадок у Польщі: у холодильнику знайшли мертвих українців

У Польщі виявили мертві тіла двох українців в анаеробній холодильній камері, де зберігають фрукти. Про це повідомиляє rmf24.pl.

Так, районна прокуратура у місті Рава-Мазовецька (Лодзинське воєводство, Польща) повідомила про загибель двох громадян України 28 і 46 років. Трагічна подія сталася у волості Садковіце минулої неділі, 10 листопада. Тіла загиблих чоловіків виявив місцевий житель у власній безкисневій холодильній камері, яка призначена для зберігання фруктів.

За даними правоохоронців, загиблі проживали на ділянці, де і був розташований холодильник, але як вони потрапили усередину холодильної камери – поки що невідомо. Відзначається, що зайти в таке анаеробне приміщення – рівносильно самогубству. Тіла загиблих спочатку вивезли на вулицю пожежники, а потім лікар після огляду підтвердив факт смерті. За даними польського видання, вже повідомлено про інцидент до посольства України.

Снимок.JPG

Раніше "Коментарі" повідомляли про розслідування масової загибелі мігрантів у В'єтнамі, яких знайшли наприкінці жовтня в рефрижераторі поблизу Лондона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!