Головна Новини Суспільство події Польща звинуватила компанію Netflix в "переписуванні історії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща звинуватила компанію Netflix в "переписуванні історії"

Компанія Netflix допустив неточність у міні-серіалі про американського громадянина з українським корінням Івана-Джона Демьянюкове

13 листопада 2019, 11:33 comments1612
Поділіться публікацією:
Польща звинуватила компанію Netflix в "переписуванні історії"

Влада Польщі звернулися в американську стримінгову компанію Netflix з проханням не займатися "переписуванням історії". Як стало відомо, мова йде про новой серіал "Диявол по сусідству", який кінокомпанія присвятила концентраційним таборам смерті. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства закордонних справ Польщі.

Так, за словами прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького, Netflix допустив неточність у міні-серіалі про американського громадянина з українським корінням Івана-Джона Демьянюкове, який під час Другої світової війни був охоронцем у нацистських таборах Треблінці і Собіборі. Зокрема, на карті, яку показують в одному з епізодів серіалу, табори смерті знаходяться в межах сучасної кордону держави.

На думку прем'єр-міністра, ця неточність покладає на Польщу відповідальність за концентраційні табори, в яких у роки війни загинули тисячі людей. При цьому вина за це лежить безпосередньо на нацистах.

У свою чергу в Netflix повідомили, що їм відомо про те, що трапилося і пообіцяли розібратися в ситуації.

oe7Z7Hnfgwwp7AJT5j5I5SG8R.png

Раніше портал "Коментарі" писав, що з 1 грудня додаток Netflix більше не буде працювати на деяких моделях смарт-телевізорів Samsung 2010 і 2011 років з-за "технічних обмежень".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!