Головна Новини Суспільство події Найкрасивішою студенткою України стала 21-річна одеситка
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкрасивішою студенткою України стала 21-річна одеситка

Одеситка тепер представлятиме Україну на конкурсі краси в Південній Кореї

19 листопада 2019, 12:15 comments5243
Поділіться публікацією:
Найкрасивішою студенткою України стала 21-річна одеситка

У столиці України пройшов фінал всеукраїнського конкурсу краси "Студміс України 2019", участь в якому взяли 18 дівчат з різних куточків країни. Про це повідомляється на сторінці конкурсу в Facebook.

Боротьба за титул була напруженою, а конкуренція високою, адже всі претендентки представляли свій регіон, де вже здобули перемогу на конкурсі краси місцевого рівня. На фіналі дівчата демонстрували свої здібності і таланти, відповідали на інтелектуальні питання, дефілювали у купальниках і гарних нарядах.

У трійку фіналісток потрапила Дар'я Самсоннікова з Одеси, Вікторія Звонецкая з Вінниці і Аделіна Міщенко з Житомира. І титул найкрасивішої студенти України отримала 21-річна одеситка, яка тепер представлятиме нашу країну на конкурсі краси в Південній Кореї.

Відомо, що дівчина навчається в Одеському національному морському університеті і любить подорожувати. На своїй сторінці в Instagram Даша публікує багато яскравих і досить відвертих фотографій, вихваляючись своєю стрункою і красивою фігурою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що представляти Україну на міжнародному конкурсі краси у США буде 26-річна Анастасія Суботіна із Запоріжжя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!