Головна Новини Суспільство події Нардепів від "Слуги народу" будуть вчити інформаційній безпеці
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепів від "Слуги народу" будуть вчити інформаційній безпеці

Зокрема, на тренінгу мова піде про провокаційні листування та декларування

23 листопада 2019, 10:59 comments1837
Поділіться публікацією:
Нардепів від "Слуги народу" будуть вчити інформаційній безпеці

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що в кінці січня 2020 року для народних депутатів від фракції планується провести тренінг з цифрової грамотності. Про це він повідомив в інтерв'ю радіо "Новий час".

Так, на тренінгу народним депутатам розкажуть про інформаційну безпеку. Зокрема, мова піде про провокаційні листування, в яких чиновники не раз були помічені журналістами.

нас є ідея зробити "Трускавець-2" десь між сесіями. Можливо, в кінці січня. І ми обов'язково туди включимо пункт по декларуванню, тому що воно наближається. І якщо говорити, чи будуть далі скандали, точно знаю, що у квітні буде багато всього, тому що буде декларування", — зазначив Олександр Корнієнко.

Нагадаємо, нещодавно портал "Коментарі" поговорив з відомим в Україні "жартівником" і "заочно заарештованим" в Росії пранкером Євгеном Вольновым і дізнався у нього про наслідки жорстких розіграшів по телефону, хейтерство та дзвінки.

"Часто дзвонять в якийсь піковий час. Наприклад, дзвонили після Кемерово (мова йде про пожежу в торговому центрі "Зимова Вишня", в якому загинуло 60 осіб, — ред.), коли я дуже добре пожартував над кількістю жертв. У мене був ряд вхідних дзвінків з Кемерова. Мені говорили, що ненавидять мене. Може бути, хтось із-за цього б напружувався, але я тішуся, тому що головний результат троллінгу — резонанс".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!