Головна Новини Суспільство події У Мінцифра обрали обличчя цифрової держави: ним стала українка, яка працює моделлю в Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінцифра обрали обличчя цифрової держави: ним стала українка, яка працює моделлю в Польщі

Мінцифра відбирало обличчя цифрової держави з-поміж 3 тис претендентів

26 листопада 2019, 12:18 comments3152
Поділіться публікацією:
У Мінцифра обрали обличчя цифрової держави: ним стала українка, яка працює моделлю в Польщі

Майбутнім обличчям електронної держави стала Олександра Ободянська. Саме її фотографію невдовзі розмістять на електронному посвідченні водія. Про це повідомили у Міністерстві цифрової трансформації України.

Згідно з профілями дівчини у соціальних мережах, вона працює моделлю. Причому, від польського модельного агентства.


У Мінцифра зазначили, що передивилися усі прислані коментарі з фотографіями, а їх було більше трьох тисяч. Обирали переможця за такими критеріями, як реальність фотографії та відповідність людині, яка її виклала, вподобання фото іншими користувачами, а також досягнення претендента повноліття.

Нагадаємо, 21 листопада віце-прем'єр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров оголосив конкурс на "обличчя цифрової держави". Так, на демоверсії електронних водійських посвідчень розмістять обличчя реальної людини, яка є громадянином України. За словами Федорова, скоро презентують мобільний додаток "Дія", тож мільйони людей будуть побачать обране обличчя електронної держави.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Україні запустили ресурс для вимірювання інтернет-потужності в різних регіонах країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!