Головна Новини Суспільство події Інтернет-користувачі виявили "пасивну загрозу" в повідомленні "Ok"
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтернет-користувачі виявили "пасивну загрозу" в повідомленні "Ok"

Однак якщо повідомлення буде мати знак оклику — "Ок!" — тінь загрози зникне

26 листопада 2019, 16:21 comments2524
Поділіться публікацією:
Інтернет-користувачі виявили "пасивну загрозу" в повідомленні "Ok"

Активні користувачі соціальних мереж виявили нову загрозу в онлайн спілкуванні: покоління так званих мілленіалів і покоління Z вважає, що коротке повідомлення "Ok" несе з собою "пасивну загрозу". Про це пише видання The New York Times.

Як стало відомо, покоління мілленіалів, яке народилося в період з 1981 по 1996 роки, і покоління Z, яке народилося в 1990-х, сприймають смс-повідомлення "Ok" від свого співрозмовника, як прояв "пасивної загрози". Однак якщо повідомлення буде мати знак оклику — "Ок!" — тінь загрози зникне.

Цікаво, що "Ок" користувачі також замінюють формулюванням "Kk". На їхню думку, "Kk" прибирає всілякі натяки на сарказм і сумніви в листуванні. При цьому дозволяє більш швидко написати саме слово за рахунок повторюваних символів.

Раніше портал "Коментарі" писав, що відоме авторитетне видання The New York Times змінило транслітерацію назви української столиці  відтепер на англійській мові замість Kiev будуть писати Kyiv.

У Посольстві України в США повідомили, що влітку за їх зверненням рада США з географічним назвам прийняла рішення про зміну офіційної назви столиці України в міжнародній базі. Тоді ж кілька популярних видань Америки перейшли на коректну назву, серед таких Associated Press, The Washington Post, The Wall Street Journal.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!