Головна Новини Суспільство події "Погано чуєш мене?: У Житомирі продають шкарпетки з цитатами Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Погано чуєш мене?: У Житомирі продають шкарпетки з цитатами Зеленського

Партія шкарпеток налічує близько 50 пар зеленого кольору

27 листопада 2019, 02:33 comments2616
Поділіться публікацією:
"Погано чуєш мене?: У Житомирі продають шкарпетки з цитатами Зеленського

В Житомирі яскраві фрази президента України вирішили увічнити у формі цитат на шкарпетках. Про це повідомляє видання Житомир-онлайн.

Всі випущені шкарпетки зеленого кольору, на яких можна прочитати такі цитати як: "Вийди звідси розбійник" або "Погано чуєш мене?".

Ці фрази президент України використовував у свій час у спілкуванні із секретарем міськради Борисполя Ярославом Годунком. Справа закінчилася скандалом, а сам Годунок погрожував подати в суд, але сама по собі фраза дійсно багатьом запам'яталася.

Партія налічує близько 50 пар зеленого кольору. Як з'ясувалося, в магазині їх продають вже близько місяця. За словами продавців, вони готові замовити другу партію, як тільки розпродадуть цю.

 Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що легендарний американський співак Майкл Джексон, якого по праву називають "Королем поп-музики", не втрачає своїх позицій у шоу-бізнесі навіть після смерті. Нещодавно на аукціон Gotta Have Rock and Roll виставили шкарпетки знаменитості, які оцінили в один мільярд доларів. Про це повідомляється на сторінці Instagram-аккаунта аукціону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!