Головна Новини Суспільство події Міністр культури Бородянський розповів, які зобов'язання мають українські виробники кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр культури Бородянський розповів, які зобов'язання мають українські виробники кіно

За п'ять років Україна не побудувала систему зобов'язань продюсерів в частині отриманих ними грошей

29 листопада 2019, 11:41 comments1502
Поділіться публікацією:
Міністр культури Бородянський розповів, які зобов'язання мають українські виробники кіно

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський заявив, що в українських продюсерів немає необхідності звітувати про отримані за виробництво кіно гроші. Про це він розповів під час презентації аналізу ефективності державної підтримки кінематографії.

Так, за його словами, за п'ять років роботи Україна не побудувала систему зобов'язань продюсерів в частині отриманих ними коштів. Зараз у продюсерів є тільки одне зобов'язання — успішний продукт.

"Сьогодні у нас немає такого, коли продюсер отримує гроші, зобов'язання за кількістю глядачів, за кількістю повернених грошей. Взагалі зобов'язань як таких за кількістю фестивалів, нагород  немає. Є загальне зобов'язання, щоб фільм вийшов", — підкреслив міністр.

Раніше портал "Коментарі" писав, що 34-річна голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон, яка отримала велику популярність після ролі Чорної вдови в "Месниках", хотіла кинути кінокар'єру.

На початку свого зоряного шляху, актрисі довелося зіткнутися з труднощами. На великих екранах зірка почала з'являтися ще в підлітковому віці, але проблеми з роботою почалися в 20 років. У 2005 році її запросили на головну роль у кінострічку "Острів", однак касові збори фільму не виправдали очікування продюсерів, які звинуватили Скарлетт в тому, що вона не змогла залучити своїм ім'ям широку аудиторію.

Після цього інциденту, актриса продовжила зніматися у фільмах і багато з них були набагато успішніше, ніж попередні, тому репутація знаменитості поліпшувалася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!