Головна Новини Суспільство події «Червоні лінії для Зеленського»: у центрі столиці відбувається масштабний мітинг
commentss НОВИНИ Всі новини

«Червоні лінії для Зеленського»: у центрі столиці відбувається масштабний мітинг

В руках у протестувальників безліч плакатів з різними написами: «Червоні лінії для Зе!», «Ніяких компромісів», «Я не хочу Союз», «Поверни не унітази – поверни Крим»

8 грудня 2019, 15:45 comments2717
Поділіться публікацією:
«Червоні лінії для Зеленського»: у центрі столиці відбувається масштабний мітинг

В даний момент часу в центрі Києві проходить акція "Червоні лінії для Зеленського". Мітинг був організований напередодні зустрічі президентів країн "нормандського формату", яка повинна відбутися в Парижі завтра, 9 грудня. Про це пише видання DW.

Українці, які вийшли в центр Києва озвучити свої вимоги щодо майбутньої зустрічі, тримають в руках прапори української символіки і деяких політичних партій. Крім них, в руках у протестувальників безліч плакатів з різними написами: "Червоні лінії для Зе!", "Ніяких компромісів", "Я не хочу Союз", "Поверни не унітази – поверни Крим", "Путін буде в суді" та інші.

Головна мета даної акції – це не дати президенту прийняти поспішних рішень, які можуть спричинити негативні наслідки для України. Зокрема від Зеленського вимагають не допустити федералізації і будь-яких компромісів по унітарному облаштуванню України, а також компромісів з приєднання до ЄС або Євроатлантичного союзу.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на закритому засіданні Ради національної безпеки і оборони України на чолі з президентом України Володимиром Зеленським затвердили один з можливих сценаріїв реінтеграції окупованих територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!