Головна Новини Суспільство події Перша леді взяла участь в Українському жіночому конгресі
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді взяла участь в Українському жіночому конгресі

Олена Зеленська прийняла участь у відкритому дводенному заході «Український жіночий конгрес», який проходить у країні втретє

10 грудня 2019, 19:02 comments2050
Поділіться публікацією:
Перша леді взяла участь в Українському жіночому конгресі

Дружина президента України Володимира Зеленського – Олена Зеленська, прийняла участь у відкритому дводенному заході "Український жіночий конгрес", що відбувається в країні третій раз. Про це перша леді написала у себе на сторінці в Instagram, виклавши кілька фото з форуму.

Фотографії, на яких видно, як Олена Зеленська не просто присутня, але і бере участь у форумі (ред. – виступає), послужать доказом формування в Україні повноцінної гендерної політики. Такою думкою поділилася сама Зеленська безпосередньо.

"Тривалий період свого життя я працювала виключно в чоловічому колективі – я ніколи не відчувала на собі тінь нерівності або дискримінації. Однак таким порядком речей може похвалитися не кожна українка", — зазначила перша леді.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дружина гаранта Конституції Володимира Зеленського і перша леді України Олена розповіла, що її нещодавнє відвідування інтронізації японського імператора Нарухіто в жовтому дизайнерській сукні даром викликало стільки критики з боку користувачів соціальних мереж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!