Головна Новини Суспільство події Головні події середи: зустріч Україна-НАТО і закони про рекламу та ГТС
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні події середи: зустріч Україна-НАТО і закони про рекламу та ГТС

Сьогодні українська делегація відправиться в Брюссель на зустріч з НАТО

11 грудня 2019, 08:36 comments1988
Поділіться публікацією:
Головні події середи: зустріч Україна-НАТО і закони про рекламу та ГТС

Засідання з НАТО. Сьогодні, 11 грудня, в Брюсселі пройде засідання Комісії Україна-НАТО, на якому оцінять річну національну програму на поточний рік. Також обговорять плани роботи на наступний рік. Українську делегацію очолить віце-прем'єр з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба. Нагадаємо, що в листопаді в нашу країну приїжджала оціночна місія НАТО, щоб дати рекомендації щодо підготовки звіту про виконання річної національної програми.

"Бурштинова справа". У середу у Вищому антикорупційному суді відбудеться підготовче судове засідання у так званій "янтарній справі". В числі шести фігурантів – екс-народні депутати Максим Поляков та Борислав Розенблат. Підозрюваним інкримінують одержання неправомірної вигоди від видобутку бурштину в Україні за підтримки іноземної компанії.

Закони. З цього дня набувають чинності деякі закони. Зокрема, про анбандлінг — дозволяє завершити процес створення незалежного оператора газотранспортної системи, згідно з європейськими правилами. А також з цього дня набирає чинності закон про впровадження порівняльної реклами, який покликаний гармонізувати національне законодавство у цій сфері з правилами Євросоюзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!