Головна Новини Суспільство події Перша леді мовою жестів побажала перемог збірної спортсменів з порушенням слуху
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді мовою жестів побажала перемог збірної спортсменів з порушенням слуху

Зимові Дефлімпійські ігри, де візьме участь наша збірна, пройдуть з 12 по 21 грудня в Італії

12 грудня 2019, 22:23 comments1881
Поділіться публікацією:








Перша леді мовою жестів побажала перемог збірної спортсменів з порушенням слуху

Дружина президента України і перша леді Олена Зеленська записала відеозвернення до спортсменів, які мають порушення слуху і беруть участь у Дефлімпійських іграх, які розпочалися сьогодні на гірському італійському курорті. Про це зазначила прес-служба Офісу президента.

Частково дружина гаранта звернулася до національної збірної мовою жестів — способом, яким більшість з дефлімпійців змушені спілкуватися.

"Мої сердечні вітання українським дефлімпійцям. На жаль, я сьогодні не зможу бути разом з вами, тому і вирішила записати це відео. Бажаю вам блискучих перемог та високих результатів на зимовій Дефлімпіаді. Щиро захоплююся тим, що ви робите для України. Адже те, як ви уявляєте нашу державу на світових спортивних аренах, — це престиж України. Буду вболівати за вас! Повертайтеся з перемогами!", — каже Олена Зеленська.


Прес-служба Офісу зазначає, що в Італії їдуть змагатися 34 спортсмени — 15 жінок і 19 чоловіків. Це найчисленніша збірна в історії участі України в зимових Дефлімпіади. Всього в головних змаганнях чотириріччя візьмуть участь понад 1 тис. Спортсменів з вадами слуху з 40 країн світу. Буде розіграно 36 комплектів нагород. Українці претендують на 19 з них.

Національна команда буде брати участь в п'яти з шести видів спорту, представлених на зимовій Дефлімпіаді-2019: лижні гонки, гірськолижний спорт, керлінг, сноубординг і шахи. Причому в сноубордингу та шахах дефлімпійці України змагатимуться вперше.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перша леді Олена Зеленська дала широке інтерв'ю для елітного друкованого видання "Vogue. Україна", де поділилася радощами і труднощами життя в новому публічному статус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!