Головна Новини Суспільство події У Києві сьогодні запалять головну ялинку країни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві сьогодні запалять головну ялинку країни

Сьогодні на Софійській площі запалять ялинку

19 грудня 2019, 09:35 comments2422
Поділіться публікацією:
У Києві сьогодні запалять головну ялинку країни

У Києві сьогодні о 19:00 на Софійській площі відбудеться офіційне відкриття головної ялинки країни, а також новорічних дерев у всіх районах міста, повідомляє прес-служба КМДА. Крім того, сьогодні в 17:00 відбудеться зустріч зі святим Миколаєм і карнавальна хода, а в 18:00 розпочнеться концерт з оркестром НАОНІ.

Висота ялинки, яка буде в цьому році, досягне більше 20 метрів, і для її споруди використовували 400 сосен. Для прикраси використовували 750 новорічних іграшок і близько 4 км різнокольорових гірлянд. Біля новорічної красуні розгорнеться восьмикінцева зірка з яскравих гірлянд. Головні герої казки про Лускунчика будуть розташовані навколо ялинки.

Як повідомляло видання "Коментарі", 19 грудня в Україні святкують День святого Миколая, який, перш за все, дуже люблять діти, оскільки це, звичайно ж, подарунки і емоції. Вранці прийнято готувати презенти не тільки дітворі, а й дорослим. Сьогодні в церквах проходять благодійні заходи, а в початковій школі діти нерідко пишуть про свої побажання.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!