Головна Новини Суспільство події Активісти про справу "Приватбанку": "А давайте ви повернете нам 150 мільярдів доларів?"
commentss НОВИНИ Всі новини

Активісти про справу "Приватбанку": "А давайте ви повернете нам 150 мільярдів доларів?"

Активісти грають в "Беню" і заробляють шоколадні гривні

19 грудня 2019, 11:34 comments2035
Поділіться публікацією:
Активісти про справу "Приватбанку": "А давайте ви повернете нам 150 мільярдів доларів?"

В Києві продовжують розглядати справу "Приватбанку", через що у будівлі Шостого апеляційного адмінсуду зібралися активісти з вимогою скасувати рішення попередньої інстанції. Нагадаємо, в квітні цього року служителі Феміди винесли вердикт: скасувати націоналізацію кредитно-фінансової установи, що раніше належала олігарху Ігорю Коломойському.

Як передає з місця подій кореспондент порталу "Коментарі", зараз активісти продовжують грати в гру, яку іменували "Беня". Тим, хто кидає дротики і потрапляє в білий сектор, вручають шоколадну гривню.

"Ми сьогодні зібралися тут, тому що вважаємо, що суди корумповані і виносять рішення на користь Коломойського, — каже активіст Антон Швець, — Ми виступаємо за те, щоб рішення було прийнято на користь держави, адже це наші гроші були влиті в "ПриватБанк". Ми вважаємо, що олігархи не можуть говорити, мовляв, не зовсім законно банк був виведений з ринку, і давайте його повернемо. А давайте ви повернете нам 150 мільярдів доларів?"

Швець і його однодумці впевнені, що гроші, вкладені в "ПриватБанк", є народними, тому вони і влаштували акцію протесту. Втім, мітинг, за його словами, носить виключно мирний характер.



Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що до будівлі суду прибув так званий Санта-Клаус, який зовні схожий на олігарха Ігоря Коломойського. Чоловік жартівливій манері, пародіюючи голос екс-власника "Приватбанку", поспілкувався з журналістами та активістами, які виступають проти повернення банку олігарху. Пожартувавши, що перекинув їм трохи грошей "на хату", "Санта" попрощався, викликавши хвилю сміху у натовпу, що зібрався.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!