Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди: синоптики розповіли, де сьогодні випаде мокрий сніг
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: синоптики розповіли, де сьогодні випаде мокрий сніг

Сьогодні очікується несуттєве похолодання

26 грудня 2019, 07:25 comments1770
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди: синоптики розповіли, де сьогодні випаде мокрий сніг

Сьогодні по всій Україні прогнозують дощі, а в деяких регіонах ще й мокрий сніг. Як розповіли в Українському гідрометцентрі, цей день принесе несуттєве похолодання, а пориви вітру будуть досягати до 12 метрів в секунду.

Згідно з прогнозом синоптиків, максимальні відмітки очікуються у південному регіоні: в Одесі і Миколаєві температура коливатиметься від 4-х до 6-ти тепла, в Херсоні – на градус вище, а в Сімферополі повітря прогріється до +8-ми. Сніг з дощем і мінімальні для України відмітки цього дня  можливі у західних областях. Так, у Луцьку, Рівному, Тернополі, Івано-Франківську та Чернівцях очікується від 1-го до 3-х градусів тепла. У Харкові та Донецьку сьогодні — до +5-ти, як в Чернігові, Черкасах та Кропивницькому. Сьогодні в Києві також дощитиме, а стовпчики термометрів піднімуться до +6-ти.

-_3AYdlBczNteTnnjHymRdGNK.png

Як раніше повідомляли "Коментарі", тим, хто планує зустріти 2020-й на свіжому повітрі, потрібно буде утеплитися. Як розповіла метеоролог Наталка Діденко, вже з 28 грудня очікується похолодання, а на наступний день в Україні можливий невеликий сніг.

У столиці в ніч з 31 грудня на 1 січня очікується від -2 до -4 градусів. Опадів не передбачається, однак можлива ожеледь. Снігу в новорічну ніч не буде, проте синоптик попереджає: прогноз попередній і плани у погоди ще можуть змінитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!