Головна Новини Суспільство події Зірки шоу-бізнесу, салюти і флеш-моби: як будуть зустрічати 2020 рік у різних містах країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірки шоу-бізнесу, салюти і флеш-моби: як будуть зустрічати 2020 рік у різних містах країни

В кожному місті України підготували яскраву програму святкування Нового року

31 грудня 2019, 08:15 comments2497
Поділіться публікацією:
Зірки шоу-бізнесу, салюти і флеш-моби: як будуть зустрічати 2020 рік у різних містах країни

Ось-ось настане новий 2020 рік і в кожному місті України вже підготувалися до його зустрічі. Багато українців із задоволенням вибираються в святкову ніч з квартир на вулицю та відзначають Новий рік разом з іншими жителями. У програмах міських святкувань безкоштовні концерти, виступи зірок, новорічні ярмарки, хороводи біля головної ялинки міста і не тільки. "Коментарі" зробили підбірку найцікавіших заходів у новорічну ніч у містах нашої країни.

Київ: біля головної ялинки – Руслана і оркестр, а на ВДНГ – музика різних десятиліть

На Софійській площі, біля головної ялинки Києва, вже на повну працює новорічне містечко з "героями" казки "Лускунчик", атракціонами та ярмарком. 31 грудня, починаючи з 21:00, на Софії виступатимуть Руслана, танц-театр "Життя", Назар Савко, Державний симфонічний оркестр Kyiv Fantastic Orchestra і група "Мандри". Різні розваги та концерт підготували в новорічну ніч і на Контрактовій площі. Зазначимо, що святкове містечко там прикрасили у стилі опішненської кераміки, а ще встановили каток. З 22:00 до 4:00 Новий рік відзначать і в "Зимовій Країні на ВДНГ". Тут вирішили влаштувати справжній музичний мікс – гості почують хіти 80-х, 90-х і 2000-х. Також пройдуть конкурси та ігри для всіх поколінь.

Харків: зустріне нове десятиліття з Винником, Серьогою і Могилевською

В Харкові городян звуть зустріти свято на площі Свободи разом з українськими артистами. Так, з 23:00 до 3:00 відбудеться новорічний концерт, на якому виступлять Олег Винник, Наталя Могилевська і Серьога. А рівно опівночі запустять святковий салют. Насичене гуляння буде і в харківському "Діснейленді" — парку імені Максима Горького. О 23:20 розпочнеться новорічна казка "Чарівний світ" й опівночі мешканці з Дідом Морозом під бій годин зустрінуть 2020 рік. Продовжать гуляння піротехнічним шоу, розіграшем призів, виступом групи "Якось так" і дискотекою.

Дніпро: піаніст-віртуоз, лазерне шоу, флеш-моб

У новорічну ніч, 31 грудня, гостей та мешканців Дніпра запрошують на площу Героїв Майдану, де святковий марафон запустять о 22:30. У програмі: ді-джеї, конкурси з призами, майстер-клас "Танці з зірками", вогняне, водне і LED-шоу. А ще тут відбудеться флеш-моб Дідів Морозів і виступить український піаніст Євген Хмара. Також дніпряни можуть зустріти свято на Європейській площі, де розташувався новорічний ярмарок і пройде святковий концерт.

Одеса: "Неангели" та хороводи на площі

Традиційно зустріти Новий рік одесити зможуть на Думській площі. Там о 21:00 стартує новорічний концерт з різними кавер-бендами, а також виступлять групи "Неангели" і "Леприконси". Ще влаштують шоу з 3D-проекцією, конкурси та розіграші подарунків. Опівночі "вистрілить" святковий феєрверк.

Львів: святковий концерт під відкритим небом біля Оперного

У Львові новорічну ніч можна буде провести на гуляннях біля Львівського національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, які почнуться о 22:30. Для всіх бажаючих безкоштовно виступлять групи "Троєзілля", "DykoBrass" і "Шосте почуття". Звичайно ж, не обійдеться без веселих конкурсів та святкових персонажів.

Маріуполь: "вуличний" Новий рік з караоке та конкурсами

Маріуполь буде відзначати Новий рік з 19:00 до 4:00 в Театральному сквері та парку "Веселка". В святковій програмі виступи кавер-груп і ді-джеїв, караоке та конкурси, ярмарки та яскраві фотозони.

Вінниця: хочуть зустріти Новий рік "по-європейськи"

Вінницька влада закликала городян у новорічну ніч зібратися на Європейській площі та відзначити Новий рік в європейському дусі – всім разом провести старий рік і привітати новий на центральній площі міста. Святково-розважальна програма з концертом й інтерактивами стартує з 23:30.

Святкові концерти та масові гуляння біля головних міських ялинок пройдуть також у Тернополі, Ужгороді, Полтаві, Житомирі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Миколаєві, Сумах, Чернігові. Гуляти українці будуть з 17:00 до 4:00.

Раніше портал "Коментарі" зробив підбірку ялинок-2020, які встановили в різних містах України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!