Головна Новини Суспільство події Авіакатастрофа в Казахстані: хлопець врятував вагітну сусідку
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакатастрофа в Казахстані: хлопець врятував вагітну сусідку

За відвагу в екстреній ситуації хлопця нагородили медаллю

3 січня 2020, 01:05 comments1864
Поділіться публікацією:
Авіакатастрофа в Казахстані: хлопець врятував вагітну сусідку

У Казахстані удостоїли нагороди 23-річного хлопця – пасажира літака, який зазнав аварії в Алмати 27 грудня. Темірлан Кадауов під час падіння повітряного судна прикрив собою сусідку, яка знаходиться на п'ятому місяці вагітності. Про це інформує місцева поліція.

Так, Темірлану вручили медаль за відвагу, проявлену в екстреній ситуації. Незважаючи на власну травму, хлопець затулив собою вагітну жінку, а після евакуації допомагав витягати інших постраждалих. За словами врятованої Темірланом дівчини по імені Гулім, він не тільки прикрив її, але і надав психологічну допомогу. Більш того, він поступився їй місцем на початку польоту, тому його затиснуло сильніше.

Нагадаємо, авіакатастрофа сталася з літаком компанії Bek Air, на борту якого перебувало 98 осіб. Відразу після зльоту повітряне судно не змогло набрати висоту і під час приземлення врізалося в недобудований двоповерховий будинок. В внаслідок трагедії загинуло 12 осіб, ще 60 перебувають у лікарнях з різними травмами. Серед них – двоє українців, які отримали травми хребта.

Також "Коментарі" повідомляли про героїзм поліцейського Жаксиліка Султанова, який з напарниками витягав загиблих і побачив лежачу з немовлям жінку. За словами Султанова, вона перебувала у шоковому стані: у неї були зламані обидві ноги і травмована рука. Другою вона притискала до грудей хлопчика, і коли поліцейський сказав, що віднесе його медикам, мати моргнула на знак згоди і заплакала. На відео видно, як правоохоронець біжить з малюком до медиків. Пізніше Султанов сказав, що дитина – зовсім крихітка, і він боявся, що крім можливих травм, хлопчик отримає ще й обмороження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!