Головна Новини Суспільство події З лютого в Україні відключать всі таксофони
commentss НОВИНИ Всі новини

З лютого в Україні відключать всі таксофони

До лютого в Україні за допомогою таксофонів ще можна буде безкоштовно телефонувати до екстрених служб та за деякими номерами

3 січня 2020, 10:22 comments3155
Поділіться публікацією:
З лютого в Україні відключать всі таксофони

У наступному місяці українці не матимуть можливості користуватися послугами таксофонів. Про це повідомили у ПАТ "Укртелеком".

Так, "Укртелеком" 1 лютого 2020 року вирішив припинити надання послуг фіксованого телефонного зв’язку, що здійснюються за допомогою універсальних таксофонів товариства. Тож скористатися таксофонами українці зможуть до кінця січня. Зазначимо, що з таксофонів можна безкоштовно зателефонувати до екстрених служб, а також за скороченими номерами фіксованої телефонної мережі, місцевими й міжміськими телефонними номерами.

Нагадаємо, що перед цим "Укртелеком" заявляв, що сучасний зв'язок не залишає місця таксофонам. Такий висновок можна зробити, наприклад, порівнявши кількість розмов за допомогою таксофонів. Так, у 2017 році щомісяця люди спілкувалися у такий спосіб 900 тис хвилин, а у 2019 році — було менше 380 тис хвилин. Наразі "Укртелеком" нараховує близько 4,8 тис таксофонів, майже усі з них – у містах. Середній показник за день сягає лише 2,5 хвилин розмов за допомогою таксофонів. Та й фізичне утримання таксофонів спричиняє труднощі: обладнання, яке встановлено, дуже застаріло, а нового – країна не виробляє.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що подорожчання дзвінків з домашнього телефону в Україні вирішили відкласти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!