Головна Новини Суспільство події Вбивство Павла Шеремета: Дугарь і Антоненко відмовилися від слідчого експерименту
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство Павла Шеремета: Дугарь і Антоненко відмовилися від слідчого експерименту

Адвокат Антоненко заявляє, що нічого не знав про проведення слідчого експерименту

3 січня 2020, 20:51 comments1941
Поділіться публікацією:
Вбивство Павла Шеремета: Дугарь і Антоненко відмовилися від слідчого експерименту

В ніч на 3 січня Головне слідче управління Національної поліції України провело слідчий експеримент з Юлією Кузьменко, яку підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета. У той же час інші підозрювані – Яна Дугарь і Андрій Антоненко – відмовилися від проведення слідчого експерименту. Про це повідомили в управлінні комунікації Нацполіції, передає "Інтерфакс-Україна".

Повідомляється, що захисники всіх підозрюваних знали про проведення експерименту, але участь підтвердили лише з боку захисту Юлії Кузьменко. У поліції також повідомили, що після проведення слідчого експерименту скарг, заяв чи клопотань про порушення з боку учасників не було.

Антоненко і Дугарь відмовилися давати показання і брати участь у слідчому експерименті. Андрій Антоненко заявив, що відмовляється через відсутність його захисників. Водночас у Нацполіції заявляють, що адвокат Антоненко був присутній на проведенні експерименту з Юлією Кузьменко, і всіляко заважав слідчим діям.

У той же час, юрист Масі Найєм стверджує, що адвоката Антоненко в четвер увечері не пускали на місце проведення слідчого експерименту, і це було наказом старшого слідчого по справі. Юрист заявляє, що слідчий експеримент з Антоненко намагалися провести з порушенням норм Кримінально-процесуального кодексу (КПК), а захисники заздалегідь нічого про проведення слідчих дій не знали

Раніше "Коментарі" писали, що 13 грудня 2019 року Печерський районний суд Києва заарештував Юлію Кузьменко до 8 лютого за підозрою у вбивстві журналіста Павла Шеремета 20 липня 2016 року.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що стало основним мотивом вбивства Шеремета.

Крім того, підозрювану у вбивстві Яну Дугарь суд відправив під цілодобовий домашній арешт. Справу розглядав суддя Сергій Вовк. Прокурор просив для підозрюваної цілодобовий домашній арешт, пояснюючи необхідність у ньому тим, що в рамках розслідування не вдалося вилучити всі докази, а значить, вони можуть бути знищені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!