Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, яка погода очікує на українців в неділю
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, яка погода очікує на українців в неділю

Зими зі снігом та морозами в Україні поки не буде

11 січня 2020, 23:02 comments1716
Поділіться публікацією:
Синоптики розповіли, яка погода очікує на українців в неділю

У неділю, 12 січня, в Україні очікується тепла погода без істотних опадів. Про це свідчать дані Українського гідрометеорологічного центру.

Температура повітря в середньому по країні завтра складе 0...+2 градуси вдень -2...0 градусів вночі. Найтепліше завтра буде в західних областях, де температура повітря вдень буде на рівні 1...+6 градусів, а вночі – +2...-3 градуси. У Карпатах завтра очікується невеликий мокрий сніг.

У центральній частині України очікується мінлива хмарність, істотних опадів синоптики не прогнозують, але попереджають про ожеледицю вночі і вранці. Температура повітря протягом доби буде перебувати на рівні -3...+2 градусів.

На сході нашої країни теж синоптики прогнозують мінливу хмарність, вночі і вранці – ожеледицю. Температура повітря так само, як і в центральній частині країни буде на рівні -3...+2 градусів.

На півдні України очікується мінлива хмарність, можливі невеликі опади. Температура повітря вночі становитиме -2... +4 градуси, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +6 градусів.

Раніше "Коментарі" писали, що метеорологи застерігають українців, які перебувають в Карпатах, про небезпеку. У ДСНС попереджають, що в західному регіоні існує загроза сходження лавин. Згідно з інформацією Українського гідрометцентру, в Україні очікується відлига, тому у високогір'ї східної частини Закарпатської області є значна сніголавинна небезпека. Крім того, сніг може зійти з вершин у деяких районах Івано-Франківської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!