Головна Новини Суспільство події Навколо Києва побудують велику кільцеву дорогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Навколо Києва побудують велику кільцеву дорогу

ВКАД розвантажить столицю і поліпшить екологію

23 січня 2020, 11:09 comments3917
Поділіться публікацією:
Навколо Києва побудують велику кільцеву дорогу

Київська ОДА шукає шляхи реалізації проекту "Великої кільцевої автомобільної дороги" (ВКАД). Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов, передає прес-служба КОДА.

За його словами, ВКАД допоможе розвантажити транзитний транспорт за рахунок швидкісного об'їзного маршруту, а також підвищить безпеку дорожнього руху в столиці, і, що важливо, поліпшить екологію.

Коли почнеться будівництво він не уточнив, але зазначив, що цей проект допоможе знайти роботу більш ніж 30 тисячам осіб.


Як повідомляло видання "Коментарі", протягом найближчих 5 років в інфраструктуру України буде вкладено не менше 20 мільярдів доларів. Цю суму необхідно вкласти, щоб привести в порядок 24 тис км українських доріг. А також збільшити кількість аеропортів в країні до 15-ти і забезпечити розвиток п'яти морських портів.

Також ми писали про те, що за даними Міністерства інфраструктури України, за попередні три роки було відновлено 6800 км доріг державного та місцевого значення. Це перевищило обсяги ремонтів попередніх 10 років (2005-2015 років).

В цьому році планують провести ремонти на 319 об'єктах. Серед них — об'їзна дорога міста Житомир на дорозі Київ-Чоп, дорога Дніпро — Кривий Ріг — Миколаїв, Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам'янка та інші.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!