Головна Новини Суспільство події "Секс на Донбасі є!": вперше в Україні провели дослідження серед працівниць ескорту
commentss НОВИНИ Всі новини

"Секс на Донбасі є!": вперше в Україні провели дослідження серед працівниць ескорту

Стало відомо, що на підконтрольних територіях Донбасу секс-індустрія не зазнала істотних змін

23 січня 2020, 22:53 comments2884
Поділіться публікацією:
"Секс на Донбасі є!": вперше в Україні провели дослідження серед працівниць ескорту

Збройний конфлікт на Донбасі не став перешкодою для сексуальної промисловості та за період з 2014 року практично залишився на колишньому рівні надання послуг. Про це свідчать результати дослідження, який вперше в Україні проводив Українська Гельсінська спілка з прав людини (УГСПЛ) спільно з благодійною організацією "Легалайф-Україна", що об'єднує секс-працівників і відстоює їх прав, передає західне видання Deutch Welle.

Так, згідно з дослідженням, секс-послуги в таких містах Донецької та Луганської областей як Маріуполь, Слов'янськ, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Краматорськ, надають жінки від 21 до 48 років, середній вік — 36 років. З них більше 35% мають середню спеціальну освіту, 28% — неповну середню (9 класів) освіта, і лише 2% опитаних отримали початкову освіту і стільки ж вище.

Більшість з них ніколи не були в шлюбі. Значна частина жінок, що взяли участь у дослідженні (72 %) мають від однієї дитини до трьох дітей різного віку, переважно неповнолітніх. В основному діти перебувають на їх утриманні. Також переважна кількість респонденток на момент початку збройного конфлікту жили на підконтрольній Києву території (73%). В той же час є і такі, які жили в "сірій зоні", на непідконтрольної українському уряду території.

Стаж секс-праці коливається від 3,5 до 25 років. Абсолютно всі респондентки вказали, що для них "трудовою зайнятістю за останні сім днів" були секс-послуги. Тому дослідники припускають, що ця діяльність є для них не разовою, а носить систематичний характер.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народного депутата від фракції "Слуга народу" Богдана Яременка звільнили за непристойну поведінку на робочому місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!