Головна Новини Суспільство події Справа Гандзюк: Видача Україні затриманого в Болгарії може розтягнутися на невизначений час
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Гандзюк: Видача Україні затриманого в Болгарії може розтягнутися на невизначений час

Правоохоронці затримали підозрюваного в нападі на Катерину Гандзюк

25 січня 2020, 15:30 comments1747
Поділіться публікацією:
Справа Гандзюк: Видача Україні затриманого в Болгарії може розтягнутися на невизначений час

Екстрадиція затриманого в Болгарії Олександра Москаленка (Левіна), який підозрюється в нападі на активістку Катерину Гандзюк, може розтягнутися на роки. Про це в суботу, 25 січня, повідомляє Дзеркало тижня з посиланням на джерело в СБУ.

"Тепер питання в екстрадиції і її терміни. Вони можуть варіюватися від 30-40 днів, якщо буде отримано дозвіл на спрощену процедуру екстрадиції, до невизначеного терміну, що дуже небажано", – сказав співрозмовник видання.

За його словами, Левін перебував на високої позиції в рейтингу Інтерполу, оскільки мова йшла про його ймовірну причетність до вбивства.

Також повідомляється, що інформацію про місце знаходження Левіна болгарської поліції повідомила українська сторона, відзначило джерело.

 Раніше "Коментарі" писали, подозреваемого в причетності до нападу на Катерину Гандзюк Олексія Москаленка (Левіна) затримали в Болгарії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Офісу Генерального прокурора України.

Відзначається, що підозрюваного вдалося затримати правоохоронцям Болгарії спільно з співробітниками Офісу Генпрокурора і Служби безпеки України (СБУ).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!