Головна Новини Суспільство події Масова евакуація в Китаї: країни ЄС намагаються повернути додому своїх громадян із «закритого» Уханя
commentss НОВИНИ Всі новини

Масова евакуація в Китаї: країни ЄС намагаються повернути додому своїх громадян із «закритого» Уханя

Від коронавірусу в Китаї, згідно з останніми даними, померла 81 людина

27 січня 2020, 12:01 comments2114
Поділіться публікацією:
Масова евакуація в Китаї: країни ЄС намагаються повернути додому своїх громадян із «закритого» Уханя

Європейські країни виявили намір евакуювати своїх громадян з міста Ухань в Китаї, в якому спалахнув смертельний коронавірус. Згідно з останніми даними, від пневмонії, що розвинулася в результаті інфікування, загинула вже 81 людина. Про це передає агентство DW.

За словами міністра охорони здоров'я Франції Агнес Бузін, в середині тижня вони мають намір відправити літак за французами, які зараз знаходяться в Ухані і не можуть повернутися додому, так як місто закрите на карантин. Планується, що два тижні європейці, що повернулися з Китаю, проведуть у карантині. Про евакуацію своїх громадян також повідомили в Італії, Австралії, Японії, США та Шрі-Ланці. Додому повинні повернутися сотні людей.

Як раніше повідомляли "Коментарі", внаслідок викликаної коронавірусом пневмонії за минулу добу у Китаї померли 24 людини. Нові випадки смертей зафіксовано в провінції Хубей, центром якого є місто Ухань. Крім того, за добу кількість хворих збільшилася на 769 нових випадків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!