Головна Новини Суспільство події Для українців створили електронну карту автостанцій
commentss НОВИНИ Всі новини

Для українців створили електронну карту автостанцій

Карта допоможе дізнатися про власників автостанцій та про проходження атестацій

28 січня 2020, 14:55 comments2170
Поділіться публікацією:
Для українців створили електронну карту автостанцій

В Україні створили електронну карту з GPS координатами всіх автостанцій, які на сьогоднішній день працюють в нашій країні. Новинка — справа рук Державної служби України з безпеки на транспорті, передає прес-служба цього відомства.

Як відзначається, українці вже можуть використовувати карту автостанцій, для чого необхідно перейти за посиланням. Карта дозволяє знайти і подивитися будь-яку автостанцію України і побачити мережу автостанцій у цілому. Дана розробка буде цікава для більшості учасників ринку пасажирських перевезень.

В прес-службі підкреслили, що за допомогою електронної карти можна швидко отримати інформацію про місце знаходження потрібної станції (координати розміщення, інформацію про власників, адреси). Ще є можливість отримати відомості щодо проходження автостанціями атестацій.

Крім цього, будуть видні відомості і про анулювання свідоцтва. Позбавити свідоцтва можуть випадку недотримання потрібних вимог.

В держслужбі України з безпеки на транспорті також пояснюють, що аналіз даної карти дозволить людям створювати нові маршрути, а автомобільні перевізники зможуть проводити удосконалення вже існуючих.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в італійському шоу Україну назвали "малою Росією".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!