Головна Новини Суспільство події Заметіль і проблеми на дорогах: рятувальники попереджають про погіршення погодних умов
commentss НОВИНИ Всі новини

Заметіль і проблеми на дорогах: рятувальники попереджають про погіршення погодних умов

Погода в Україні зіпсується: можливі сильний сніг, хуртовина та ожеледиця, а пориви вітру досягнуть 15-20 метрів в секунду

29 січня 2020, 08:05 comments2107
Поділіться публікацією:
Заметіль і проблеми на дорогах: рятувальники попереджають про погіршення погодних умов

Українців попереджають про погіршення погодних умов, яке буде спостерігатися весь тиждень. Як повідомляють у прес-службі ДСНС, сьогодні в деяких областях можливі сильний сніг, хуртовини та ожеледиця, а пориви вітру досягнуть 15-20 метрів в секунду.

За інформацією рятувальників, на заході сніговий покрив може досягти 20-30 сантиметрів, тому на деяких ділянках можливі проблеми в русі авто. У Карпатах же місцями рух і зовсім можуть припинити.

В Українському гідрометцентрі інформують про те, що мінусової температури сьогодні не буде. В Ужгороді, Івано-Франківську, Луцьку, Рівному та інших містах прогнозують 0... +2 градусів (дивися ілюстрацію). Схід та південь накриють дощі, проте стовпчики термометрів тут піднімуться вище. Так, у Харкові, Донецьку і Луганську обіцяють до 4-х тепла. В Одесі метеорологи прогнозують до +8-ми, в Херсоні та Сімферополі – на градус вище.
picture

Нагадаємо, метеорологи розповіли про те, чи варто чекати на справжню зиму в цьому році. В Україну метеорологічна зима так і не прийшла, і не виключено, що саме до такого клімату нам тепер потрібно звикнути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!