Головна Новини Суспільство події Зеленський в Києві вшанував пам'ять героїв, загиблих в бою під Крутами
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський в Києві вшанував пам'ять героїв, загиблих в бою під Крутами

Крім глави держави, у церемонії також взяли участь військові

29 січня 2020, 11:02 comments1574
Поділіться публікацією:
Зеленський в Києві вшанував пам'ять героїв, загиблих в бою під Крутами

В Україні сьогодні, 29 січня, відзначають день пам'яті Героїв Крут. Президент України Володимир Зеленський поклав квіти до Пам'ятника Хреста Героям Крут на Аскольдовій могилі в Києві.

Крім глави держави, у церемонії також взяли участь військові. Саме ж покладання супроводжувалося Гімном України та пострілами зі зброї в честь пам'яті Героїв, які загинули в бою під Києвом у 1918 році.

"Це історія насамперед не про перемогу чи поразку, не про оцінку рішень командування, не про історичні та геополітичні наслідки. Це, перш за все, про неймовірну відвагу та хоробрість зовсім юних, не до кінця підготовлених курсантів, студентів і гімназистів, які стали на захист Української держави та змогли зупинити супротивника, який значно переважав їх за чисельністю та зброєю. Ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як сьогоднішні захисники України на сході, слугують гідним прикладом нашим майбутнім поколінням.", — написав на своїй сторінці в соціальній мережі Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" писав, що український гарант Володимир Зеленський розпорядився передати дитячим будинкам і лікарням дитячі іграшки, які забракували на митниці Чорноморського Рибпорту Одеської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!