Головна Новини Суспільство події Через коронавірус Казахстан припинив залізничне та авіасполучення з Китаєм
commentss НОВИНИ Всі новини

Через коронавірус Казахстан припинив залізничне та авіасполучення з Китаєм

Поки що випадків нового смертельного вірусу в Казахстані не виявлено

29 січня 2020, 14:42 comments1648
Поділіться публікацією:
Через коронавірус Казахстан припинив залізничне та авіасполучення з Китаєм

Уряд Казахстану через спалах смертельного вірусу призупинив сполучення з Китаєм. Крім того, Міжвідомча комісія при уряді перестала видавати візи китайським громадянам. Про це повідомили в прес-службі прем'єр-міністра Казахстану.

Як стало відомо, уряд країни цілодобово відслідковує ситуацію по зараженню коронавірусом. Поки що випадків захворювання інфекцією не виявлено. Щоб не допустити зараження громадян, Казахстан з 29 січня призупинив пасажирські автобусні перевезення в Китай та з нього. Крім того, зупинилося залізничне та авіасполучення з Піднебесної.

"Відхилено пропозицію Міжнародної Федерації тенісу про перенесення відбіркових матчів Кубка Федерації з міста Дунгуан КНР в місто Нур-Султан в період з 4 по 8 лютого 2020 року, а також скасовано проведення відбіркового чемпіонату Азії з водного поло у період з 12 по 16 лютого 2020 року", — відзначили в прес-службі прем'єр-міністра Казахстану.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в мережі на тему розповсюдження або лікування коронавіруса з Китаю регулярно з'являється багато інформації, але не вся вона правдива.

Наприклад, по мережі розлітаються попередження про те, що не варто купувати банани – "особливо привезені з півдня". Однак китайський вірус не може зберігатися в цих фруктах, а передається повітряно-крапельним шляхом від людини до людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!