Головна Новини Суспільство події КМДА виділить 50 млн гривень на покупку квартир для дітей-сиріт
commentss НОВИНИ Всі новини

КМДА виділить 50 млн гривень на покупку квартир для дітей-сиріт

За останні два роки 110 дітей-сиріт отримали квартири за рахунок бюджету міста Києва

29 січня 2020, 14:54 comments2378
Поділіться публікацією:
КМДА виділить 50 млн гривень на покупку квартир для дітей-сиріт

У КМДА прийняли рішення виділити 50 млн гривень на покупку житла для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Повідомляється, що за останні два роки 110 дітей-сиріт вже отримали квартири за рахунок бюджету міста Києва. У той же час, ще 368 дітей, позбавлених батьківського піклування, повинні отримати власне житло.  В бюджеті Києва передбачено 50 млн гривень на покупку житла для дітей-сиріт у 2020 році.

Також наголошується, що в цьому році було виділено 20,3 млн гривень на матеріальну підтримку дітям-сиротам і дітям, над якими встановлено опіку.  Це означає, що 1345 дітей щомісяця отримують від 1000 до 1500 гривень, в залежності від категорії.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Густєлєв залишається главою "Київавтодору" завдяки дружбі з Кличком і відносин з заступником міністра інфраструктури. Очільнику комунального підприємства "Київавтодор" Олександру Густєлєву, який раніше був фігурантом декількох кримінальних проваджень, вдається зберегти посаду завдяки заступництву столичного градоначальника Віталія Кличко, а також заступниці міністра інфраструктури України Наталії Форсюк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kyivcity.gov.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!