Головна Новини Суспільство події Карта отримувачів гуманітарної допомоги з'явилася в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Карта отримувачів гуманітарної допомоги з'явилася в Україні

Карта допоможе вести облік гуманітарної допомоги в країні

30 січня 2020, 14:08 comments2115
Поділіться публікацією:
Карта отримувачів гуманітарної допомоги з'явилася в Україні

В Україні з'явилася інтерактивна карта отримувачів гуманітарної допомоги. Це зробили з метою наведення порядку в цій системі, передає прес-служба Міністерства соціальної політики.

Як зазначається, картка надасть можливість здійснювати контроль за транспортуванням, отриманням, зберіганням, охороною, складуванням, розподілом, цільовим використанням та обліком гуманітарної допомоги.

За словами Міністра соціальної політики Олега Коваля, створена карта буде працювати як за функціями пошуку, так і по різним параметрам. Приміром, за назвою одержувача, кодом Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, назвою регіону.

Також здійснювати пошук по карті можна за номером в Єдиному реєстрі отримувачів гуманітарної допомоги, номером і датою прийняття рішення про включення в Єдиний реєстр, а ще прізвищем, ім'ям, по-батькові керівника та контактним даним.

В прес-службі міністерства підкреслюють, що інтерактивну мапу будуть постійно оновлювати. Саме користування даною картою зможе полегшити донорам і отримувачам гуманітарної допомоги пошук потрібної інформації в потрібному регіоні країни. Побачити карту можна перейшовши за посиланням.  

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні ID-карта і закордонний паспорт будуть в смартфоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!