Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні сьогодні

Метеорологи прогнозують сніг з дощем і сильний вітер, але в деяких регіонах буде сонячно

31 січня 2020, 08:05 comments1508
Поділіться публікацією:
Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні сьогодні

Сьогодні в Україні наступить незначне потепління, однак продовжить бушувати вітер і очікуються опади у вигляді мокрого снігу. В Українському гідрометцентрі кажуть, що негода накриє майже всю країну, проте в деяких регіонах буде відносно тепло і сонячно (дивися ілюстрацію).

Так, до 5 градусів тепла повітря прогріється у Луганську і Дніпрі, де прогнозують суху погоду. У Запоріжжі та Сімферополі також не буде опадів, а стовпчики термометрів покажуть +6 і +7 відповідно. Сніг з дощем очікується на заході: в регіонах буде +3+5 градусів. У Києві також дощитиме, а температура підніметься до +4-х тепла. Пориви вітру становитимуть до 12 метрів в секунду, але завтра — до 10-ти.

picture

Раніше ми повідомляли про те, що через погіршення погоди – посилення вітру та хуртовини – вчора в Україні сталося кілька НП. Правоохоронці закликають бути обережними на дорогах, а рятувальники повідомляють про ймовірність сходження лавин у Карпатах.

Зокрема, у Харківській області через шквальний вітер до 35 метрів в секунду на трасу падали масивні дерева. А в Сумській пасажирський автобус через негоду влетів в електроопору, внаслідок чого постраждало 10 пасажирів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!