Головна Новини Суспільство події У Дніпрі іномарка на повному ходу протаранила автомобіль швидкої допомоги: від удару машина перекинулася на бік
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі іномарка на повному ходу протаранила автомобіль швидкої допомоги: від удару машина перекинулася на бік

Водія легковика госпіталізовано в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості

31 січня 2020, 16:17 comments2000
Поділіться публікацією:








У Дніпрі іномарка на повному ходу протаранила автомобіль швидкої допомоги: від удару машина перекинулася на бік

У центрі Дніпра сьогодні, 31 січня, сталася дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися автомобіль швидкої допомоги та легковик. В результаті аварії санітарне авто перекинулося на бік. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі директор обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Радій Шевченко.

Як стало відомо, подія сталася близько 4:30 на перехресті проспектів Гагаріна та Дмитра Яворницького. Легковик Chevrolet рухалася по Яворницького, в той час як швидка прямувала до лікарні ім. Мечникова за Гагаріна. Легковик буквально протаранив санітарний автомобіль, який від удару перекинувся. На щастя, в швидкій в момент удару не було пацієнта та бригади медиків.

"Від отриманого удару санітарний автомобіль перекинувся і отримав значні пошкодження. За кермом авто перебував досвідчений водій, який працює з нами вже 28 років. В кабіні, поряд з водієм, знаходився лікар Центру екстреної медицини з 30-річним стажем. Слава Богу, обійшлося без людських жертв і важких травм. Не можна уявити, якщо б в салоні реанімобіля був пацієнт і працювала бригада. Члени бригади обстежені і оглянуті спеціалістами лікарні Мечникова. На щастя, у них тільки забої м'яких тканин, і, безумовно, стрес", — розповів Радій Шевченко.

У свою чергу водія легковика госпіталізовано в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Що саме стало причиною ДТП, будуть з'ясовувати поліцейські.

Раніше портал "Коментарі" писав, що на трасі "Одеса-Київ" сталася масова ДТП. Як розповіли в облуправлінні поліції, через туман не розминулися відразу 11 машин, в результаті чого є загиблі та постраждалі.

Фото / відео: "Інформатор" / facebook.com/radiydoc



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!