Головна Новини Суспільство події У Карпатах оголошено штормове попередження – Укргідрометцентр
commentss НОВИНИ Всі новини

У Карпатах оголошено штормове попередження – Укргідрометцентр

У Карпатах випало понад півметра снігу і можливе сходження лавин

1 лютого 2020, 16:34 comments2678
Поділіться публікацією:
У Карпатах оголошено штормове попередження – Укргідрометцентр

В районі Карпатських гір продовжує зберігатися значна сніголавинна небезпека — третього рівня, у зв'язку з чим оголошено штормове попередження. Про це інформує Український гідрометцентр.

Так, сьогодні та завтра у високогір'ї Закарпатської області та горах Івано-Франківської області можливе сходження лавин — середніх і великих. Тому радять утриматися від походів на високогір'я. Крім того, сніголавинна небезпека другого рівня – помірна – збережеться в горах Чернівецької області та в середньогір'ї Львівської області.

Додамо, що на вершині Карпат Пожежевскій температура повітря становить -0,1 ° С, а висота сніжного покриву досягає від 5 до 60 см На вершині Плай – температура -0,2 ° С, а снігу — 32-43 см. На сніголавинному посту Драгобрат повітря 0,0 ° С, а снігу випало — близько півметра заввишки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в двох областях через ускладнення погодних умови спрацювали автоматичні системи захисту ліній електропередач. Так, без світла залишилися понад 600 населених пунктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!