Головна Новини Суспільство події Завершено експертизу бронекатера «Бердянськ»: знайшли залишки осколків від снарядів
commentss НОВИНИ Всі новини

Завершено експертизу бронекатера «Бердянськ»: знайшли залишки осколків від снарядів

За словами командувача Військово-морських сил України Ігоря Воронченка, експертиза бронекатера «Бердянськ» довела «агресивні та протиправні дії Росії»

1 лютого 2020, 17:24 comments3155
Поділіться публікацією:
Завершено експертизу бронекатера «Бердянськ»: знайшли залишки осколків від снарядів

Завершено балістичну експертизу малого броньованого артилерійського катера "Бердянськ", який повернула Росія у листопаді, передає "Радіо Свобода".

Як розповів командувач Військово-морських сил України Ігор Воронченко, це той катер, який зазнав обстрілу російськими військовими під час захоплення українських кораблів у Керченській протоці у 2018 році. Так, із бронекатера зняли фрагменти броні та залишки осколків від снарядів. Воронченко зауважив, що ці матеріали є доказами "агресивних і протиправних дій Росії".

Повідомляється, що "Нікополь" та буксир "Яни Капу" відремонтують власними силами, вже скоро їх відправлять на судноремонтний завод.

Нагадаємо, що сума збитку від мародерських дій російської сторони на повернутих катерах "Нікополь" і "Бердянськ", а також на буксирі "Яни Капу", перевищує 55,5 млн грн. Ознаки мародерства є на всіх кораблях, але найбільше — на буксирі "Яни Капу".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що російський військовий корабель "агресивно наблизився" до американського есмінця в Аравійському морі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!