Головна Новини Суспільство події Росія відмовила у дозаправці: літак-евакуатор з Уханя прибув до Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відмовила у дозаправці: літак-евакуатор з Уханя прибув до Німеччини

Літак, який віз громадян 4 країн з Уханя, погоджував зупинку в Москві, але Росія раптово відмовила

1 лютого 2020, 20:49 comments2765
Поділіться публікацією:
Росія відмовила у дозаправці: літак-евакуатор з Уханя прибув до Німеччини

Росія відмовила у посадці для дозаправки німецькому рятувальному літаку, який евакуював 144 громадян з чотирьох країн китайського Уханя. Маршрут довелося змінити і заїхати в Гельсінкі, в результаті літак із запізненням приземлився у Франкфурті-на-Майні, передає "Укрінформ".

Так, літак прибув із запізненням через те, що довелося терміново змінювати маршрут: у Москві раптово скасували дозвіл на зупинку. Хоча попередньо рішення це погоджувало. За словами міністра оборони Аннегрети Крамп-Карренбауер, у РФ зміну рішення пояснили "недостатньою пропускною здатністю аеропорту". Німеччина має намір обговорити ситуацію з МЗС Росії пізніше.

Дозаправитися літаку довелося в Гельсінкі. Повідомляється, що пасажирів відправили в госпіталь на двотижневий карантин. Якщо ж у когось з прибулих виявлять підозру на зараження новим китайським коронавірусом – карантин продовжать.

Відзначимо, що зараз відомо про 11 374 випадки зараження новим коронавірусом, а також про 259 летальних випадків.

Нагадаємо, в Україну з Китаю, де спалахнув коронавірус, продовжують повертатися наші туристи. До 3 лютого включно їх відвозять на чартерах туроператори і авіакомпанія "МАУ", яка здійснить ще один спецрейс. "Коментарі" поспілкувалися з першими прибулими додому пасажирами, які впродовж двох тижнів повинні спостерігати за своїм здоров'ям і у випадку будь-якого нездужання зобов'язані звернутися до лікаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!