Головна Новини Суспільство події В які країни найчастіше їздять українці: статистика за 2019 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

В які країни найчастіше їздять українці: статистика за 2019 рік

Стало відомо, в які країни здійснювали поїздки українці у 2019 році

5 лютого 2020, 16:10 comments2717
Поділіться публікацією:
В які країни найчастіше їздять українці: статистика за 2019 рік

Минулого року громадяни України найчастіше вирушали до Польщі, а ось Росія з топу країн для поїздок – змістилася. Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Так, сухопутним способом з України найчастіше виїжджали в країни-сусідки. В напрямку Польщі виїхало 9,9 млн українців, як і в попередньому році, а ось у Росію стали їздити на 6% рідше – 3,9 млн громадян України. Приблизно стільки ж – 3,4 млн наших співвітчизників – рушили в Угорщину, що було на 5% більше попередніх показників. Також у топі залишаються Молдова - 1,4 млн, Білорусь і Румунія — 1,2 млн, Словаччина — 1 млн. Тоді як туристичний топ формують Катар, Єгипет, Грузія, Туреччина, ОАЕ і Кіпр. Кількість поїздок у ці країни зросла від 15% до 37%. Крім того, збільшився потік в європейські країни: Німеччину, Італію, Португалію, Австрію, Іспанію, Грецію, Францію та Чехію. Крім цього, помітили велику кількість мандрівників з України в Канаду, Норвегію, Ісландію, Ірландію та Люксембург.

Раніше "Коментарі" розповіли про неймовірний випадок, який стався на борту літака рейсу "Доха-Бангкок" авіаліній Катару. У дівчини несподівано почалися пологи, але на допомогу вчасно підоспіла українка Олена Федченко, яка має профільну освіту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!