Головна Новини Суспільство події Негода в Україні: 600 селищ без світла і водії в сніжному "полоні"
commentss НОВИНИ Всі новини

Негода в Україні: 600 селищ без світла і водії в сніжному "полоні"

На трасі "Київ-Довжанський" на слизькому підйомі утворилася пробка: у заручниках опинилися водії фур з вантажем 20-50 тонн

6 лютого 2020, 10:15 comments2327
Поділіться публікацією:
Негода в Україні: 600 селищ без світла і водії в сніжному "полоні"

В Україні продовжує бушувати негода. Через сильний вітер та хуртовину без світла залишилися близько 600 населених пунктів, передає ДСНС.

Так, згідно інформації рятувальників, "лідером" стала Одеська область, де на даний момент знеструмлені 137 населених пунктів. У Дніпропетровській без світла залишилися жителі 120 сіл і селищ, в Херсонській — 87, Миколаївській — 59, Кіровоградській — 57, Донецькій — 34, Полтавській — 27, Івано-Франківській — 26, Запорізькій — 19, Чернівецькій — 19, Черкаській — 8, Вінницькій -4 і Закарпатській — 3. Зараз на місцях поривів електромереж працюють комунальники. До речі, у багатьох містах через негоду не витримували дерева. Як передають користувачі соцмереж, десятки масивних дерев впали в Дніпрі.
picture

Тим часом на трасі М03 "Київ-Довжанський" на слизькому підйомі утворилась пробка. За інформацією рятувальників, в заручниках опинилися водії фур з вантажем 20-50 тонн, які не можуть проїхати ділянка біля села Привілля. Дорогу продовжують розчищати.
picture

Нагадаємо, найбільший снігопад сьогодні буде в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську і Харкові, де очікується до 3 градусів морозу. Із західних міст опадів не буде тільки в Ужгороді (до 2 тепла). В інших регіонах прогнозують невеликий сніг і до -1 морозу. Такі ж позначки термометри покажуть у центральних регіонах, а також Києві. А ось в Сімферополі очікується максимум цього дня – 4 градуси тепла і дощ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!