Головна Новини Суспільство події Адвокат відмовився захищати підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат відмовився захищати підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко

11-річна Даша Лук'яненко зникла в смт Іванівка Одеської області у червні 2019 року

7 лютого 2020, 03:25 comments2272
Поділіться публікацією:
Адвокат відмовився захищати підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко

Адвокат підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко відмовився захищати його. Про це батько вбитої дівчинки розповів Віктору Лобачу, голові Іванівської селищної ради в Одеській області.

Засідання перенесли на 24 лютого, початок о 10:30.

"Від підозрюваного відмовився захисник, а новому вимагається час на вивчення матеріалів справи. А якщо 24 лютого і цей відмовиться?", — зазначив Лобач.

 


Як повідомляли "Коментарі", Підозрюваному у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко Миколі Тарасову призначили психіатричну експертизу. Згідно з постановою суду від 9 серпня, Тарасова направлять в Одеський обласний центр психічного здоров'я для проходження стаціонарної комплексної судової психолого-психіатричної експертизи для встановлення її психічного стану в момент скоєння злочину. В рамках судового слухання Тарасов заявив, що не має ніякого відношення до вбивства. "Вони мене били. Мене змусили взяти на себе провину. У мене вдома безліч разів проводили обшук і нічого не знайшли. На їх думку (ред. – правоохоронців), я переховав тіло, але я цього не робив", — заявив Тарасов.

23 червня дівчинка вийшла з дому в Суворовському районі і зникла, потім вона була знайдена мертвою зі слідами насильницької смерті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!