Головна Новини Суспільство події «Ми забезпечимо фінансову та медіапідтримку національному винахіднику вакцини від коронавірусу», - Віктор Гольдський
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ми забезпечимо фінансову та медіапідтримку національному винахіднику вакцини від коронавірусу», - Віктор Гольдський

Власник порталу "КоментаріУА" пообіцяв 100 тис. грн українським вченим у разі створення вакцини від коронавірусу

11 лютого 2020, 19:35 comments6231
Поділіться публікацією:
«Ми забезпечимо фінансову та медіапідтримку національному винахіднику вакцини від коронавірусу», - Віктор Гольдський

Станом на 11 лютого, влада України офіційно заявила про два підтверджених випадки зараження співгромадян коронавірусом (2019-nCoV) і про п'ятьох людей, які проходять обстеження на предмет захворювання. Всього у світі заражені понад 40 тис. осіб – переважно, жителі Китаю, з яких 1016 померли від захворювання. Серед жертв китайського вірусу – лікар, який першим зафіксував цей штам. Більш того, за останню добу померло 108 осіб, що свідчить про збільшення масштабів епідемії. Проблему, до якої наша країна явно не готова, потрібно вирішувати негайно, поки лихо не охопило Україну.

У прагненні допомогти виправити ситуацію, український бізнесмен, власник медіагрупи "Коментарі" Віктор Гольдський, заявив про намір підтримати вчених і медиків, які можуть попередити епідемію в нашій країні.

"Я виплачу 100 000 грн будь-якому українському вченому, який зможе першим у світі винайти вакцину від коронавірусу (2019-nCoV). Ми бачимо, що малий і середній бізнес є більш соціально відповідальним, ніж великі фінансово-промислові корпорації. Олігархи заробляють на бюджеті мільярди, але не готові вкласти навіть тисячу в розвиток країни і допомогу ближньому, не кажучи вже про пошук ліків для простих українців, – зазначає Віктор Гольдський. – У кожного в житті свої пріоритети, і моя ініціатива – це шана українським медикам і вченим, які незважаючи на всі позбавлення і лиха нашої країни, залишаються в Україні і працюють для людей. Я це роблю, тому що люблю свою країну і хочу, щоб бренд України звучав у світі все частіше у контексті прогресу або поліпшення якості життя, а не війни і кризи".

За словами бізнесмена, багато українців хочуть жити і розвиватися в рідній країні, робити все заради процвітання України і її безпеки. Тому зараз не час думати тільки про себе: перед лицем загрози слід надати допомогу тим, хто нас оточує.

30 випадків зараження коронавірусом у іноземців, що відвідали Китай. Про те, яких масштабів може досягти епідемія, якщо її пустити на самоплив, дивіться в інфографіці "Найбільш масштабні епідемії і пандемії ХХ-ХХІ століття".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!