Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди: коли в Україні настане весняна погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: коли в Україні настане весняна погода

З неділі синоптики прогнозують потепління: в середньому, повітря в Україні прогріється до 8 тепла, а з наступного тижня стовпчики термометрів піднімуться ще на пару градусів

14 лютого 2020, 07:45 comments4714
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди: коли в Україні настане весняна погода

Сьогодні в Україні буде відносно тепло і сонячно. За інформацією Українського гідрометцентру, більша частина країни буде без опадів, які можливі лише на заході (дивися ілюстрацію).

Так, дощі та мокрий сніг сьогодні накриють Ужгород, Чернівці, Луцьк, Івано-Франківськ та інші міста, де очікується +3... +5 градусів. Таку ж погоду прогнозують у Києві та Чернігові, де буде сухо, але похмуро. На градус прохолодніше стовпчики термометрів покажуть у Харкові, Луганську і Донецьку, де також дощів не передбачається. Сонячна і сприятлива погода очікується в Черкасах, Кропивницькому та Дніпрі, де повітря прогріється до 6 градусів тепла. Ще комфортніше сьогодні буде на півдні: в Одесі та Сімферополі вигляне сонце, а температура буде до +9-ти.

З неділі синоптики прогнозують потепління: в середньому, повітря в Україні прогріється до 8 тепла, а з наступного тижня стовпчики термометрів піднімуться ще на пару градусів.

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що експерти аргентинської дослідної станції зафіксували в Антарктиді 18,3°C – це рекордний показник глобального потепління за всю історію спостережень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!